top of page

Walk2talk

Bijgewerkt op: 24 okt. 2023


Mooie weg naar de toekomst door wandel coaching een stap naar een nieuwe baan
Een nieuwe stap voorwaarts in je loopbaan

Verhelderende luchten - geweldige wegen in het vooruitzicht. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn nieuwe pad als loopbaancoach. Ik kwam er zelf in de praktijk al achter maar ook door het lezen van boeken en artikelen dat wandelen het proces tijdens coachingsessies helpt door de beweging van het lichaam, de positie van de coach en de coachee naast elkaar en de weg die je voorwaarts volgt met afentoe een blik naar achteren van waar we vandaan komen.

Buiten zijn, vooral in de natuur, maakt je mind opener en creatiever. Het denken wordt mooi aangevuld door het gevoel. Vooral tijdens een loopbaan coaching traject doorlopen we de gebruikelijke stappen en gebruiken we tests uit mijn online testomgeving als brug naar antwoorden en inzichten. Ook kwam ik er door het werken met mijn eerste coachees achter dat ik het werk om iemand vooruit te helpen erg leuk en nuttig vind. Het mooie is dat ik van mijn klanten ook positieve feedback krijg op mijn kennis van solliciteren/LinkedIn en andere manieren om een baan te vinden of te switchen, simpelweg omdat ik de weg weet als recruiter.

Neem gerust contact met mij op [0031625152997] voor meer informatie, ik help je graag in een loopbaancoachtraject of ander traject. Daarnaast kan ik jouw bedrijf verder helpen met Onboarding recruitment assessment outplacement advies.Logo van BergTopper
BergTopper recruitment en coaching


Comments


bottom of page