top of page
Aandelenmarkt coaching bergtopper recruitment

Berg-topper-trading-consultancy

BTTC

BTTC is de werknaam van BergTopper op het gebied van Proprietary Trading. Wij zijn in deze wereld groot geworden en hebben vele ontwikkelingen meegemaakt. Van de "Open Outcry" tot de schermenhandel, van Human Capital naar AI en nu de combinatie daarvan. Wat voor genen heeft een trader en wat maakt een trader zo goed? En even  belangrijk, hoe blijf je goed en op je TOP. Wij zijn gespecialiseerd in deze tak van sport in de financiële wereld.

Image by Cytonn Photography

Recruitment

Werving van goed personeel is meer dan een CV. Wij houden van maatwerk en dat wordt ook gewaardeerd. Na een bedrijfs brede oriëntatie gaan we aan de slag en bepalen we welke instrumenten er ingezet gaan worden. Anno 2024 maken we graag gebruik van nieuwste online mogelijkheden zoals sourcing.

De markt analyseren

Training

De aanname is succesvol en nieuwe krachten zijn aangenomen. Natuurlijk is er een goed On-Boarding beleid en kan de training ook beginnen. Het bedrijf neemt hier zelf het voortouw. BergTopper kan een bijdrage leveren in het mentaal klaarstomen van nieuwe handelaren. 

Collega's lunchen

Coaching

Bergtopper gaat graag aan de slag met het uitwerken van het begeleiding vraagstuk. Voor starters is een wekelijks voortgangsmoment aan te bevelen. Voor meer senior traders is een maandelijks moment ook nuttig om op Top niveau te kunnen blijven acteren.

Handelsgrafieken op computermonitor

wat anderen zeggen:

Roberto.jpeg
"I worked with Alain during my time as an Equity trader. His advice, guidance, and encouragement were invaluable to my development and achieving consistent profitability. He is easy-going and demanding, all at once and at the right time. I will count on Alain whenever I need to set my mind in the right frame, push through difficult times, or boost my performance."

Roberto de la Iglesia - Trader | CFA Level 1 Passed | MSc Finance and Investments | BSc Economics

bottom of page