top of page

Recruitment

werving selectie sourcing recruitment

"Werving & Selectie"

Werving van goed personeel is meer dan een CV. Wij houden van maatwerk en dat wordt ook gewaardeerd. Na een bedrijfs brede oriëntatie gaan we aan de slag en bepalen we welke instrumenten er ingezet gaan worden. Als de kandidaten zich aandienen gaan we selecteren. Ook een gesprek met meerdere kandidaten tegelijk kan tot interessante inzichten leiden.

sourcing recruitment selectie executive search

"Sourcing 2.0"

Vanuit onze eigen expertise gaan wij op zoek naar de juiste persoon op de juiste plek. We maken graag gebruik van Dux-Soup voor een efficiënte sourcing strategie, binnen maar ook buiten de eigen connecties. Belangrijk is ook weer de match tussen bedrijfscultuur, vacature en kandidaat. Anno 2024 maken we graag gebruik van de nieuwste online mogelijkheden. Naast de brief en de CV gaan we meerdere gesprekken voeren en leggen we relevante cases voor. 100% mensenwerk.

assessment company game selectie training opleiding

"Assessment"

Dit is wel het TOP stuk. Bergtopper gaat graag aan de slag met het uitwerken van basisvaardigheden en takenpakketten. Daar maken we een assessment van. Naast IQ kijken we zeker ook naar EQ en RQ. Dit past goed bij het STEM Campus recruitment onderdeel. Een goed slotstuk  met een klinkende inhouse borrel hoort daar (natuurlijk) ook bij.

handshakes

We denken graag mee om een goede recruitment strategie van A tot Z neer te zetten.

Hoe ik werk

Recruiten zoals ik het zelf zou willen

01

Gedegen Intake

Succes behalen met recruitment valt of staat met een gedegen vacature intake. Ik wil goed begrijpen wat de functie vraagt en in wat voor team iemand gaat werken. Ik wil de bedrijfscultuur kunnen proeven en vertalen naar de juiste fit.

03

Eerlijk en transparant

In de wereld waar ik uit kom en in mijn beleving maken we goede en duidelijke afspraken. Duidelijk in woorden en dan helder in een overzichtelijk contract, we gaan vlot aan de slag en houden elkaar scherp.  Afhankelijk van de complexiteit komen er een aantal kandidaten naar voren, mijn garantie is een  succesvolle plaatsing. Als ik niemand kan vinden dan is er op dat moment binnen de mogelijkheden geen geschikte kandidaat.

02

24/7 Support

Klanten die mij kennen weten dat ik er vol voor ga, vaak wel op mijn eigen manier. Onorthodox en vol lef, wel empatisch en 24/7 beschikbaar, een goede kandidaat is niet te vangen in structuur maar in maatwerk.

04

Wat kost dat?

Ik werk met verschillende prijsafspraken en kan me aanpassen aan de wensen van de klant. No cure No pay behoort tot de mogelijkheden, dit is een tarief van 25% van een jaarsalaris. Een andere optie is een starttarief van 1750 en een reward bij plaatsing van 10% van een jaarsalaris, in mijn ogen een win-win situatie. Andere vormen en grote contracten zijn bespreekbaar.

open 
sollicitatie

Vul het formulier in als je graag meer wil weten over de mogelijkheden van de functie

Curriculum Vitae

Thanks for submitting!

wat anderen zeggen:

Roberto.jpeg
"I worked with Alain during my time as an Equity trader. His advice, guidance, and encouragement were invaluable to my development and achieving consistent profitability. He is easy-going and demanding, all at once and at the right time. I will count on Alain whenever I need to set my mind in the right frame, push through difficult times, or boost my performance."

Roberto de la Iglesia - Trader | CFA Level 1 Passed | MSc Finance and Investments | BSc Economics

bottom of page