top of page

TeamworkZ

Image by Josue Isai Ramos Figueroa

Bouwen

Hoe ziet het team er uit en hoe bouw je een team op. Door voorwerk kan een team in kaart worden gebracht. Een echt en hecht team zal beter presteren en daar ook trots op zijn. We werken graag met de technieken van het kernkwadrant van Ofman.

Image by Miquel Parera

Groeien

Als de basis goed is zal het team kunnen en willen groeien. Hier kan je elkaar helpen en dat kunnen we waarderen. We kennen elkaar inmiddels goed genoeg om elkaar in deze stap te vertrouwen en feedback te kunnen geven en ontvangen. Natuurlijke groei is goed, geforceerde groei in de vorm van KPI's zal op termijn minder geschikt blijken. 

Image by Brett Jordan

Leren

Er valt nog zo veel te leren horen we vaak. Oude kennis verfrissen en nieuwe inzichten krijgen is heel waardevol voor een team. Door spel elementen in te brengen leren team members nog meer van elkaar. In deze fase kan het team inzien waar de mogelijkheen liggen. 

Effectieve teambuilding is meer dan een leuk uitje. In de jaren hebben wij gemerkt dat veel mensen het zien als het verplichte jaarlijkse uitje. Daarom zijn wij begonnen met op maat gemaakte TeamWorks. Samen iets doen en beleven en ondertussen ook nog iets geleerd hebben is waar het om gaat.

Rackets en Net
“We hadden een leerzaam Team Building's programma. We leerden elkaar sportief kennen en we hebben op een leuke manier ervaren waar de match tussen sport en trading zit."

Proprietary Trading Team  - Aldiana Resort - Cyprus

bottom of page