top of page

Trader looking for job opportunity

CFA-student met goede wiskundige vaardigheden op zoek naar een baan in trading


Deze kandidaat is op zoek naar een baan als handelaar en bereid om te verhuizen, bij voorkeur naar Amsterdam. We spraken met hem en hij is erg toegewijd en wil er voor gaan.

Dat horen we graag dus hebben we hem aangeboden te helpen om zijn droombaan te vinden. Op dit moment is hij actief op zoek!

Wil je meer weten over deze kandidaat neem dan contact op met Alain (+31625152997)Wat maakt deze kandidaat zo goed?


We zijn altijd op zoek naar een paar specifieke kenmerken


Trading Ervaring

Doorzettingsvermogen - Sport & Spel

Basis kenmerken


 

TRading ervaring


Hij heeft al wat echte ervaring opgedaan in swing trading, niet veel, maar hij beleefde in ieder geval de eerste emotionele rollercoasting momenten. Een prima start met XRP en daarna wat losse handel in aandelen zoals Alibaba.


doorzettingsvermogen - sport&spel


Naast zijn studie speelde hij poker in het Hippodrome in Londen. Hij speelt nu regelmatig met vrienden thuis op zijn eigen tafel. Ook darten en poolen doet hij graag op die plek. Waarschijnlijk komt dit voort uit de familiewortels, omdat er een familielid is met een sports betting kantoor.Basis kenmerken


Na de afronding van een BSc Wiskunde aan de Universiteit van Londen voltooide hij een MSc in Investing Management. Na is hij bezig met zijn CFA lvl 1. Goede discipline na twee jaar als sergeant bij de Marechaussee. Vloeiend in Engels. Goede relevante IT-vaardigheden zoals Python, Excel VBA, Bloomberg en Power BI. Hij begon te werken in 2021 als Financial Risk Manager en vervolgens in Asset Management.

Comments


bottom of page