top of page

Office en HR topper

Bijgewerkt op: 18 okt. 2023

"Office manager, HR manager of Hoofd van alles."


UPDATE AUGUSTUS: FUNCTIE INGEVULD


Kies zelf maar welke titel je op je kaartje wilt laten drukken, die kan je dan ook gelijk zelf bestellen want jij doet natuurlijk Alles. Jij bent de Mail-bel-print die het kantoor draaiende houdt en de magen goed gevuld, je bent de Prit tussen de facturatie en administratie, het elastiekje tussen de prestatie en recreatie. Je onthoudt verjaardagen en vergeet de overuren.

Wat je verder meeneemt is een HBO praktisch denkend hoofd, hopelijk heb je ook het diploma gehaald, maar dat maakt eigenlijk niet uit, een VOG is genoeg. Je hebt wel eens met een PC gewerkt en Exact HR online is misschien bekend.

Je bent nieuwsgierig en wil alles te weten komen, zo ben je nu eenmaal. Op maandag doe je even rustig aan en ben je op de hoogte van de stand van zaken van wat er op de velden gebeurd is, en ja ook Korfbal.

Ben jij er klaar voor om een stelletje Wolfs of Wall Street, te begrijpen, overeind te houden en de moraal hoog? Kun jij de balletjes hoog houden en ondertussen de koelkast gevuld houden en de skitrip vlekkeloos laten verlopen?


Interesse? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op, je mag me ook bellen.

Als HR & Office Manager heb je binnen dit groeiende beursbedrijf een brede rol. Jij bent de spin in het web van de personele en operationele organisatie. Geen dag is hetzelfde en je houdt je bezig met een leuke mix aan werkzaamheden

Comments


bottom of page