top of page

met dit spel ontdek je jouw waarom


Brand Vision cards.

Ik ben dol op spelletjes, nee ik hou van spelletjes, en gelukkig zijn er geweldige spelletjes om te spelen in mijn werkgebieden. Dit spel heet Brand Vision Cards en helpt je om meer te weten te komen over je merk, je bedrijf of jezelf. De kaarten kunnen je helpen en inspireren om verder te denken over jezelf of een zakelijk idee. Het werken met de kaarten kan je helpen om een effectief creatief proces te stimuleren. Je zoekt naar waarden, sterke punten, acties en emoties. In dit geval zocht ik deze in mijn coachingspraktijk. Met wat hulp van vrienden en onder het genot van een slok whisky heb ik de kaarten op de foto uitgezocht. Dus ik ben gepassioneerd om je te helpen om bijvoorbeeld dit spel te spelen.



Comentarios


bottom of page