top of page

bewegen kan uw gezondheid gunstig beïnvloeden!

Bijgewerkt op: 25 jan. 2023

Meer en meer worden we ons bewust van het feit dat bewegen belangrijk is voor onze mindset, een gezonde geest in een gezond lichaam. Op het moment dat je van je stoel opstaat denk je creatiever en raak je gemotiveerd. Het is mooi dat studies en experimenten als dit onderzoek ook enig bewijs leveren voor de sceptische mensen die cijfers nodig hebben ;-)

Dit is een van de redenen waarom wij onze coaching graag te voet doen, van kleine wandelingen rondom kantoor tot afspraken in natuurgebieden zoals "De Utrechtse Heuvelrug". Dit jaar zullen we een weekendevenement gaan lanceren waarbij je al (stevig) wandelend op zoek gaat naar de antwoorden op je coachdoel. Naast dit onderdeel is er ook genoeg tijd om te ontspannen en te genieten van de omgeving, een goede maaltijd en een gezellige avond.

Ook door coachafspraken met tennis of padel te combineren kan er een goed gesprek ontstaan over doelen en vraagstukken buiten de baan. Dat is een mooie mogelijkheid om na een stevige sportieve sessie stappen vooruit te zetten. Dit kan ook gecombineerd worden met TeamWorkZ en in assessments.

Over dit experiment:

"In a ground-breaking study, competitive mind gamers from around the world agreed to increase their exercise levels and measure the impact on their mental performance. The results were staggering. Inspired by this research experiment, the documentary Mind Games 'The Experiment’ follows four of these mind gamers as they take on our exercise programme to improve their rankings on the international stage. Could exercise take their game to the next level? "

"Look out for ‘Mind Games - The Experiment’ to find out. Coming to Prime Video on 19 January 2023."
Comments


bottom of page